2014. június 29., vasárnap

ATHMOSFERE lélegző bőr, alkalmi UK5 - Jelenlegi ára: 2 300 Ft


Nagyon elegáns, tüpöttyösnek látszik, de azok pici lyukak. A jobb lábas cipő sarkán van egy pici sérülés, a bőr kicsit meghúzódott, a képen próbáltam nagyitani és közelhozni. A valóságban ez szinte nem is látszik, de nem akarom, hogy bárkit is csalódás érjen.
Egyébként nem kitaposott, kényelmes puha bőr, a szine monitor függő talán a beige ami a legmegfelelőbb.
Mindkét gyermekem sajnos messze-messze külföldön él a családjával, a létszám 4 felnőtt és 4 unoka. Különböző korúak, és méretben is elég tág intervallumot képviselnek, de igényes vásárlók, mert megtehetik, én meg próbálom a CHF-emet az eladott termékek értékével túlélni.
Érdemes többször meglátogatni, mert folyamatosan töltöm fel, a haza érkezett dolgokat. Senkit ne tévesszen meg, de ott is vannak a kinaiak által gyártott termékek, de nagyon jó minőségben! Lehet benne Made in "Csajna"/igy ahogy ott mondják/, cimke is.
Nem vagyok kereskedő, sem viszonteladó, ami a családomtól hazakerül azokat teszem fel. A termékleirásban foglaltakért felelősséget vállalok!  
Amennyiben komolyan érdekel tegyél ajánlatot, a vásár mindég kettőn áll! Alkudni lehet, próbálkozni szabad, de csak a jó izlés határain belül!
FIX ár leütés után azonnal zárul az aukció, az utaláshoz szükséges adatokat a Vatera kiközli.
Kommunikációnál elsődlegesen az email-t részesitem előnyben, bármilyen kérdés esetén szivesen válaszolok, ne maradjon közöttünk semmi félreértés, én is emailban válaszolok, vagy a Vatera üzenő rendszerén keresztül.
Licitet nem törlök, ezért kérem az előzetes egyeztetést!
Postázás: az átutalás megérkezése után 2 napon belül, a postaköltségnél próbálom a legalacsonyabb tétellel küldeni, ezt leütés után egyeztessük, lehet, hogy kevesebb lehet mint a feltüntetett összeg. Akkor tudom lemérni! Utánvéttel nem postázom!
Az aukcióra feltett fotók, mindig arról a termékről készülnek melyeket eladásra kínálok, nem másolt fotók!
Több tétel vásárlása esetén 1. postaköltség.
Minden régi és új Kedves Vásárlónknak jó egészséget és sikeres vásárlásokat kívánok!



Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Az aukció vége: 2014-07-06 11:47
. ATHMOSFERE lélegző bőr, alkalmi UK5 - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése