2014. július 25., péntek

Guinness Sport - Enciklopédia - Jelenlegi ára: 504 Ft

Guinness Sport - Enciklopédia
Raktári szám: 013765
ISBN: 963 7987 05 3
Kiadás éve: 1991
Kiadó: Solaris Kft.
Méret: 165 * 240 mm, 236 oldal
Állapot: Kissé kopottas papírkötés, jó
Megszokhatták a Guinness-kiadványokat forgatva: hajmeresztő. olykor mosolyra ingerlő szélsőségek sorakoznak bennük, melyek olvastán a találékonyság és teljesítőképesség sajátos kölcsönhatása nyűgözi le az embert. Ehhez képest ebben a könyvben komoly rekordok sorakoznak még akkor is, ha a sport soha nem volt híján játékosságnak. A valamennyiünkben élő versenyszellemnél feltehetően csak a kíváncsiságunk nagyobb, képesek vagyunk látszólag jelentéktelen érdekességeken törni a fejünket akár napokig, miközben fogalmunk sincs, kérdésünkre hol kereshetnénk választ. (Különösen egy-egy sportág világversenye, kitüntetetten pedig az olimpia előtti hónapokban szokták ostromolni kérdésekkel az érdeklődők a legkülönbözőbb okokból a sportszerkesztőségeket, ahol aztán gyakorta csak a kollektív bölcsesség szüli a választ. Vagy még az sem... Mert hol létezik olyan kiadvány, amiben egyidejűleg megtalálhatók az atlétikai és úszórekordok, de szerepelnek a hivatásos ökölvívás világbajnokai vagy a baseball sztárjai is? Itt! Ebben a könyvben. Természetesen nem csupán rekordokat sorakoztat fel ez a kiadvány. Most, amikor a műholdas televíziózás elhanyagolható mellékkörülménnyé tette a távolságot, a képernyőn nap mint nap tűnnek fel eddig csak hallomásból ismert sportágak, melyekről a nézők szeretnének többet vagy éppen mindent tudni.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán, Sopronban és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 540 Hírlapboltjában, benzinkútján - előreutalással: 700 Ft, utánvéttel: 850 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvétel: 10 kg-ként 3 euró, előreutalással szlovák OTP számlára: 10 kg-ként 2 euró 20 cent



Jelenlegi ára: 504 Ft

Az aukció vége: 2014-08-15 02:52
. Guinness Sport - Enciklopédia - Jelenlegi ára: 504 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése