2014. július 25., péntek

HERMES BIRKIN 1: 1 női táska több színben - Jelenlegi ára: 62 700 Ft


A táska mérete:   35x26x18
A HERMES Birkin a világ egyik legdrágább táskája.
Ha valaki véletlenül vásárolni szeretne egyet, több akadállyal is szembe kell néznie. Az első, hogy 2 éves várólista van rá, tehát lehet hogy mire megkapja az illető, már esetleg nem is tetszik neki. De ez csak a kisebb nehézség. Hiszen az alapdarab, ami a legolcsóbb bőrből készül, nem rendelkezik semmiféle extrával, kicsit kevesebb mint 2millió forintba kerül. Ha már drágább, vagy színesebb bőrt szeretnénk, esetleg egy gyémántokkal kirakott csatot, mélyen a zsebünkbe kell hogy nyúljunk, hiszen ára elérheti majdnem a 12 millió forintot is. Igen, ebből bizony már autókat, lakást, föld körüli utat vagy több ezer táskát is vehetünk. Minden táskát egy ember készít el, így sokkal több időt vesz igénybe, amíg egy táska elkészül.
Mielőtt leüti terméket érdeklődjön hogy a kíván szín  elérhető-e?
Kérek minden érdeklődőt csak akkor akkor üsse le, ha meg is szeretné vásárolni a terméket! Amennyiben leütés után mégis meggondolná magát az  negatív értékelést von maga után. Kérem legyen korrekt.
Vásárlási feltételek:
Az AAAAA 1: 1 HERMES BIRKIN replica női táskákat 4 méretben lehet megvásárolni 25, 30, 35, és 40 cm. Ez itt a 35-ös  méretű táska (35x28x18) külföldi nagykereskedelmi hálózat regisztrált forgalmazójától származnak.   Az értékesítés során közvetítői szerepben magánszemélyként veszünk részt a forgalmazó és a végfelhasználó között. Minden esetben vállaljuk a teljes kiszolgálást és közvetítést a rendelés leadásától a kézbesítés visszaigazolásáig.
Szállítási idő a kifizetés után a megrendelést követő visszaigazolás után számított 15-25 nap. Átlagosan 3 hét. garantáltan 40 nap. Elkeveredett küldemény esetén postára adást követően 60 nap után 100% pénzvisszafizetési garanciát adunk.
Fizetési lehetőségek:
Banki átutalás vagy bankfiók pénztári befizetés, postai sárgacsekken bankszámlára. Az átutaláshoz szükséges adatokat a vásárlás után e-mail üzenetben megküldjük. Fizetési határidő a vásárlás konkrétizálásától számított 1-3 munkanap.
Szállítás:
Küldföldről érkező standard postai küldeménynek szállítási díja nincsen. Minden küldemény státusza nyomonkövethető.
A vásárlás véglegesítésével a Vevő jelen tájékoztatásokat egyetértésével automatikusan jóváhagyja és elfogadja a benne fogaltakat megértette és tudomásul vette.
Jelen tájékoztató tartalmi változtatásának jogát fenntartjuk.
Kapcsolattartás kizárólag e-mailben! Minden kérdésére válaszolok! Köszönöm!
Kérem fentiek tudatában rendeljen.



Jelenlegi ára: 62 700 Ft

Az aukció vége: 2014-08-14 20:45
. HERMES BIRKIN 1: 1 női táska több színben - Jelenlegi ára: 62 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése