2015. január 2., péntek

Fogyasztó krém SLIM borostyán és koffein 100 ml ÚJ - Jelenlegi ára: 4 900 Ft


Fogyasztó krém SLIM borostyán és koffein 100 ml 4900 forint.
“ Slim-masszázs” aktív krém, Borostyán & Koffein
Komoly hatással rendelkező fogyasztó krém 100 ml-es kiszerelésben. Kizárólag friss alapanyagokból, akkor rakom össze amikor rendelik.
Kizárólag természetes alapanyagokból, melyeket magas minőségi követelményeknek feleltetnek meg.
Gyártó: a MAYAM termékcsaládból szoktam szemezgetni. 100% natúr és bio termékeik Ecocert France által minősítettek. Különlegesen fontos ez mai világunkban ahol az összes krém és kozmetikai szer tele van kőolaj hulladékkal (olvasgassátok Antal Vali oldalát).
Eredeti végzettségemre nézve történész és pszichológus vagyok, jelenleg természetgyógyász- fitoterapeutaként (gyógynövények tudora) ötvözöm minden korábbi tudásom. Receptjeimet az ókori kultúrákban már felhasznált módszerek és az újkori tudás alapján ötvözöm.
Felhasznált alapanyagok hatékonyságát az ezredéves gyakorlat igazolja.
Összetevők: avokádó olaj, Olliva emulgeálószer, szénsavmentes ásványvíz, borostyán kivonat, koffein, fahéj illóolaj, cosgard tartósítószer vagy tömény grapefruitmag kivonat.
Ez egy meleg emulgeálással készülő krém amely esetében különösen ügyelni kell a túlhevítésből adódó nehézségekre.  
Ezt a gyengéd, feszesítő és elvezető hatóanyagokban gazdag krémet alkalmazhatjuk naponta vagy egy alakformáló kezelés keretében. A célzott területeket kényelmes intenzitású körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe, krém a teljes mértékű felszívódásáig.  
Borostyán kivonat
A borostyánlevél-kivonat hatékonyságát tehát hosszú ideig a tapasztalatra építve ismerték el a gyógyászatban, mára azonban hatásmechanizmusa tudományosan bizonyított.
A borostyánfélék (Araliaceae) családjába tartozó, évelő, örökzöld, kúszó kapaszkodó félcserje, elsősorban Európában honos.
Leveleit, és virágzó hajtásait alkalmazzák gyógyászati célokra.
Triterpén szaponinokat (hederakozid C-t), fahéjsav származékokat, poliineket (falkarinolt) és flavonoidokat tartalmaz.
Aktív hatóanyagai rugalmassá teszik a bőrt, segítenek a narancsbőr, gyulladt, száraz, irritált, érett bőr kezelésében, de használható migrén, izomfájdalmak, reuma esetén is.
Testápolók, balzsamok, maszkok, masszázskrémek, fenék-, és mell feszesítő készítmények hatékony összetevője (különösen hatásos százszorszép olajjal keverve).
 
Koffein, növényi alapú 100% tiszta
A fogyást elősegítő, narancsbőr ellenes, bőrfeszesítő, serkentő és energizáló hatóanyag. Elősegíti a zsírlerakódások feloldását. A napjaink kozmetikájában sok felhasználása van készítményekben és kezelésekhez, főleg az alakformáló és narancsbőr ellenes termékek rendkívüli összetevője, ami a zsíroldó tulajdonságának köszönhető.
Egy jó keringésserkentő és feszesítő hatóanyag a szemkörnyék, a szemek alatti táskák és a szem körüli duzzanatok csökkentésére, az arckontúr finomítására. Technikailag szólva a koffein favorizálja a zsírsejtekben felhalmozódott trigliceridek hidrolízisét, felgyorsítja az anyagcserét, elősegíti a visszatartott víz elvezetését, az elhalt sejtek eltávolítását és javítja az arcbőr küllemét.
Tulajdonságok - koffein
feszesítő hatású
erőteljes zsíroldó hatású
erőteljes narancsbőr ellenes hatású
serkentő hatású
energizáló, erőt adó
jó elvezető hatású
hámoldó hatású
Alkalmazások a kozmetikában
narancsbőrre
visszatetsző, nem esztétikus, arcon vagy nyakon található
zsírlerakódásokra
vízvisszatartásos felületekre
az arcbőr ellazítására és az arcbőr egységesítésére
szemalatti táskákra
fakó arcbőrre, ellazult bőrre
nyakra és tokára de tudod írni a saját termékleírásod.
Receptjeimet nem titkolom, a termék megvásárlásával a pontos receptúrát is megkapod, és amint megérzed milyen óriási különbség van a saját magunk által készített, valódi hatóanyagokat tartalmazó krémek és a “ bolti” termékek között már nem akarod az utóbbit vásárolni.
 
MINŐSÉG: természetes kozmetikai termék és az Ecocert Greenlife http: //cosmetics. ecocert. com oldalon is elérhető szabványai szerint ökológiailag certifikált minőség.
 
FONTOS: az illóolajokat konzololajokkal, abszolútumokkal és egyéb kivonatokkal kell párosítani, önmagukban nem használhatóak, ezt a folyamatot nevezzük szinergizálásnak, amely gyakorlatilag önálló tudománynak számít. Kérlek sose menj a saját fejed után, attól hogy valami természetes hatóanyag nem válik veszélytelenné. Használj kész recepteket és tartsd be az ajánlott mennyiségeket!



Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Az aukció vége: 2015-01-22 20:19
. Fogyasztó krém SLIM borostyán és koffein 100 ml ÚJ - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése