2014. december 1., hétfő

Nagyon jó DVD csomag,sok 1 FT - Jelenlegi ára: 499 Ft

Nagyon jó DVD csomag az egész család részére, akár ajándéknak is.   Sok 1 FT-os terméket és sok játékot és egyéb terméket töltök fel.
A termékekek lejárati idő előtt is megvásárolhatóak, szívesen lezárom az aukciót előbb.  
Szia! Üdvözöllek az oldalamon! Fontos közlendő! Helyhiány és kihasználhatatlanság miatt elég sok mindenünk eladóvá vált. Sajnos az utóbbi időben elég sok problémám volt abból, hogy a termékeket nem veszitek át időben, sőt némelyikőtök nem is jelentkezik a licitált termékre vagy csak random eljön a megadott címre utána meg panaszkodik, hogy nem voltam itthon. Többször feleslegesen kifizettem a jutalékokat, ami ezután nem fog menni, ugyanis nem fogok olyan termékek után fizetni, amit át sem vettetek. Tehát a terméket 1 héten belül át kell venni, ellenkező esetben újra meghirdetem negatív értékelés mellett. A termékek átvehetőek a Budapest, X. kerületi lakcímemen, egyéb esetben vagy vidékre postázni tudom ajánlott levélként vagy csomagként súlytól függően. Igyekszem minden feltett kérdésre válaszolni, amint időm engedi ezért némi türelmet kérek.  
Köszi, hogy elolvastad! Akinek nem inge, az nem veszi magára.
Év végi akciónk: minden 10. 000. - feletti vásárlásnál 10% kedvezményt adunk! 20. 000. - forint feletti vásárlásnál ingyen postát, szállítást és 10% kedvezményt adunk!!!!! Az akció az 1. - Ft os termékekre nem vonatkozik.


Jelenlegi ára: 499 Ft

Az aukció vége: 2014-12-15 08:36
. Nagyon jó DVD csomag,sok 1 FT - Jelenlegi ára: 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése